Rochia de absolvire

O liceancă din Canada și-a croit rochia pentru balul de absolvire din temele avute în ultimul an de liceu.

Se numește Kara Koskowich, are 17 ani și, conform părerii colegilor săi a fost senzația balului de absolvire. Și aceasta pentru că din martie și până acum a cusut, lipit și ajustat rochia pe care și-a croit-o singură din aproape 75 de bucăți de hârtie reprezentând temele care au ajuttat-o să termine liceul. Cea mai mare parte a creației sale vestimentare a terminat-o chiar în noaptea dianintea balului. Exact cum își termină temele orice elev care se respectă. 🙂 Cea mai bună prietenă a Karei a avut la rându-i o ținută vestimentară inedită: o rochie realizată din pungi de plastic pentru cumpărături.

“A fost chiar foarte amuzant pentru că toate fetele au purtat rochii elegante, iar rochiile noastre nu au costat nimic și tot ne-am bucurat de cea mai mare popularitate la bal.” (Kara Koskowich)

(sursa: Yahoo)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu