Rezumatul anului 2012 pe Facebook. Asa cum l-ai trăit chiar tu

O supriză foarte frumoasă pentru toți utilizatorii facebook.

După supriza pe care Twitter a făcut-o utilizatorilor săi și supriza pe care Google a făcut-o utilizatorilor săi, iată că a venit și rândul facebook: Year in Review este o “jucărie online” care permite fiecărui utilizator să vadă care au fost cele mai importante 20 de momente ale anului 2012 pe care “le-a trăit pe facebook”. Prin urmare, dacă sunteți curioși, accesați acest link.

Și chiar mai mult: facebook a pregătit și o pagină specială – numită Stories – în care puteți să vedeți care au fost mai importante evenimente ale anului din perspectiva utilizatorilor de facebook, de la filmele cele mai îndrăgite, până la cărțile cele mai “sharuite” sau evenimentele care au primit cele mai multe like-uri. Există chiar și o secțiune în care sunt prezentate trend-urile specifice unor țări, însă, din păcate, România nu este prezentă în acestă secțiune.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu