Punguța cu doi bani – concert cameral de familie

Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj vă invită la un spectacol inedit: binecunoscuta poveste va fi ilustrată cu fragmente celebre din lucrări de Musorgski, Stravinski și Beethoven de către un cvintet de suflători.

Academia de Muzică “Gheorghe Dima”, prin programul Do Re Mi START! şi Asociaţia Culturală NOTES&TIES vă invită la spectacolul Punguţa cu doi bani. PE 1 iunie 2013, ora 18:00, la Auditorium Maximum (Casa Universitarilor)

Un cvintet de suflători (flaut, oboi, clarinet, corn şi fagot) va ilustra muzical binecunoscuta poveste cu fragmente celebre din lucrări de Musorgski, Stravinski şi Beethoven.

Programul, conceput de Ştefana Ţiţeica, violonistă şi pedagog de concert în Orchestra Radio München, va fi moderat şi dirijat de Vlad Agachi şi Dalma Lidia Kovács.

Biletele vor putea fi cumpărate de la Agenţia teatrală de bilete (Piaţa Ştefan cel Mare, nr. 14), de la Librăria Cărtureşti Cluj (în incinta Iulius Mall) începând cu 24 mai şi de la intrare, în ziua concertului. Preţul unui bilet este 10 lei, tarif unic.

Spectacolul este recomandat pentru copii cu vârste între 5 şi 12 ani. Durata aproximativă a concertului: 50 de minute.

Parteneri: Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca. Librăria Cărtureşti Cluj. Eveniment susţinut de Colorama.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu