Promovare la o promovare

Cu dedicație, din partea WebCultura.

Gustave-DoreMusée d’Orsay din Paris găzduiește, până pe data de 11 mai 2014, o expoziție dedicată lui Gustave Doré, unul dintre cei mai importanți artiști ai secolului al XIX-lea. Pentru promovarea expoziției, conducerea muzeului a apelat la Ödland, o trupă care ne place și despre care am mai scris pe WebCultura. La rândul său, Lorenzo Papace, compozitorul trupei, ne-a scris, invitându-ne să ascultăm noua piesă.

Odland

O piesă pe care, la rându-ne, vă invităm și noi să o ascultați (și, dacă sunteți curioși, să vedeți aici cum a fost filmat totul).

Și, dacă tot vorbim despre promovare: cu doar o zi înainte ne-a scris și regizorul Florent Igla – cel care a realizat această foarte frumoasă (și apreciată) filmare în Muzeul Luvru – rugându-ne să privim un scurt film de promovare al Flash Thirty – un club de fotbal american care tocmai a aniversat 30 de ani de existență.

Florent

Webcultura are nevoie de susținerea ta. Ne poți sprijini prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu