Promovare la o promovare

Cu dedicație, din partea WebCultura.

Gustave-DoreMusée d’Orsay din Paris găzduiește, până pe data de 11 mai 2014, o expoziție dedicată lui Gustave Doré, unul dintre cei mai importanți artiști ai secolului al XIX-lea. Pentru promovarea expoziției, conducerea muzeului a apelat la Ödland, o trupă care ne place și despre care am mai scris pe WebCultura. La rândul său, Lorenzo Papace, compozitorul trupei, ne-a scris, invitându-ne să ascultăm noua piesă.

Odland

O piesă pe care, la rându-ne, vă invităm și noi să o ascultați (și, dacă sunteți curioși, să vedeți aici cum a fost filmat totul).

Și, dacă tot vorbim despre promovare: cu doar o zi înainte ne-a scris și regizorul Florent Igla – cel care a realizat această foarte frumoasă (și apreciată) filmare în Muzeul Luvru – rugându-ne să privim un scurt film de promovare al Flash Thirty – un club de fotbal american care tocmai a aniversat 30 de ani de existență.

Florent

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu