Prieteni de dragul cuiva

Sfaturile unei fetițe de doar șase ani către părinții săi divorțați.

Viața, știm cu toții, nu e mereu așa cum ne dorim. Și se întâmplă să eșuăm, târând după noi cele mai bune intenții, asemeni bagajelor printr-un tren aglomerat. Iar în toată înghesuiala aceea de emoții, între toate înghiontelile și zgomotele ce se năpustesc asupra noastră, uneori uităm. Uităm că purtăm cu noi și altceva. Și putem uita cine suntem. Sau cine ar trebui să redevenim.

divort

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

2 comentarii

  1. Cinevacarenustieengleza

    Mi-aș fi dorit să știu și eu ce spune copilașul acesta…

  2. Carmen Saraga

    Este o pledoarie extrem de precoce și elocventa pentru cum toți oamenii ar trebui sa fie prieteni, sa se respecte reciproc, sa se ajute, sa aleagă calea de mijloc și sa nu se certe, rănească, distrugă reciproc. Este incredibil cat de profund umana este aceasta fetita ….o mica filozoafa ….a înțeles tot ce este mai important deja …este minunata!

Adaugă comentariu