Persona

Cine sunteți? Și ce rol jucați pe lume? Poate unul… Sau poate mai multe? Persona!

Persona, în regia lui Relu Dobrin, este cel mai nou proiect al Serpentine Series Project, un fashion film care “aduce forma mistică a egoului feminin și a autopercepțiilor alambicate într-un joc al puterii și al pierzaniei”.

Prezența delicată a actriței Silva Helena Schimdt introduce misterul ca singurul element stabil în viața unei femei. Textul extras din Manuscrisele de la Marea Moartă este susținut de muzica lui Marius Meragiu, interpretată la vioara de Geanina Meragiu.

Erotismul, decența, eleganța sunt caracteristici indicate de costumele designerului Andra Clitan și ale Atu by Dress-a-porter, într-un styling conceput de Emilian Ciobanu.

Serpentine Series Project este un grup de de tineri entuziaști ce reunește  nume importante din sfera artistică românească, o platformă de creație în care sincretismul artelor – dans, teatru, muzica, arte plastice, audio-video, modă –  este doar un pretext pentru a explora sfera umană.

Alexandra Bujenita

Alexandra Bujenita De același autor

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici. Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul aceluiași formular.

Recomandări

Adaugă comentariu