Pentru tine ce este mai important in viata?

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Chiar așa: pentru tine ce este mai important în viață?

Before I Die este denumirea celui mai recent proiect ar artistei, designerului și seniorului TED, Candy Chang: o casă abandonată din New Orleans a fost transformată într-o tablă gigantică, invitând trecătorii să completeze formularea “Înainte de a muri îmi doresc să…“.

“Oamenii sunt invitați să își amintească ce este important pentru ei în viață. Este un proiect care transformă un spațiu neglijat într-un spațiu contructiv, în care putem să învățăm din speranțele și aspirațiile oamenilor din jurul nostru.” (Candy Chang ((Candy Chang – blog personal)))

Un proiect care ne aduce aminte ca, în fapt, viața este dincolo de wall-ul Facebook-ului și dincolo de “zidul” pe care Realitatea TV ne invita, din când în când, să scriem în Piața Universității. Priviți rezultatul proiectului Before I Die dupa doar o zi de derulare.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu