Pentru tine ce este mai important in viata?

Chiar așa: pentru tine ce este mai important în viață?

Before I Die este denumirea celui mai recent proiect ar artistei, designerului și seniorului TED, Candy Chang: o casă abandonată din New Orleans a fost transformată într-o tablă gigantică, invitând trecătorii să completeze formularea “Înainte de a muri îmi doresc să…“.

“Oamenii sunt invitați să își amintească ce este important pentru ei în viață. Este un proiect care transformă un spațiu neglijat într-un spațiu contructiv, în care putem să învățăm din speranțele și aspirațiile oamenilor din jurul nostru.” (Candy Chang ((Candy Chang – blog personal)))

Un proiect care ne aduce aminte ca, în fapt, viața este dincolo de wall-ul Facebook-ului și dincolo de “zidul” pe care Realitatea TV ne invita, din când în când, să scriem în Piața Universității. Priviți rezultatul proiectului Before I Die dupa doar o zi de derulare.

Ne bucurăm pentru că ne citești. Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi.
Ne poți susține prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu