Pas cu pas

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Pas-cu-pas_Klaus-IohannisCurtea Veche Publishing lansează miercuri, 19 noiembrie, ora 17.30, la standul editurii din cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus, volumul autobiografic “Pas cu pas” semnat de semnat de noul Președinte al României Klaus Iohannis. Evenimentul va avea loc în prezența autorului și va include o sesiune de autografe.

În cele peste 200 de pagini ale volumului, politicianul prezintă atât întâmplări din culise, cât și momente mai puțin cunoscute din viața publică. Pentru prima dată, noul Preşedinte al României vorbește deschis, în cadrul unui volum autobiografic, despre copilărie, adolescenţa, sora, soția sa, despre studenţia la Cluj sau despre cariera în învăţamânt.

“Am adunat în această carte momente din viaţa publică, încercând să refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizică la ipostaza de candidat pentru preşedinţie. Am inclus în ea şi lucruri personale, dar nu am făcut o neapărat pentru a răspunde curiozităţii celorlalţi. Am recuperat acele întâmplări, întâlniri sau detalii care au spus ceva despre felul în care m-am format, despre valorile pe care le am preţuit. Identitatea mea personală a umplut, prin intermediul faptelor, dar şi prin aceste principii în care am crezut, rolul de persoană publică pe care l-am ocupat mai bine de paisprezece ani. (…) A venit timpul ca valorile performanței să fie puse în acțiune tocmai pentru ca aspirațiile de atâta amar de timp să se transforme, în sfârșit, în realități palpabile: stabilitate economică, bunăstare și certitudinea că ne-am înscris, pas cu pas, pe drumul care trebuie.” declară Klaus Iohannis.

Volumul este disponibil pe curteaveche.ro și la standul Curtea Veche Publishing din cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus la prețul de 15 lei.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu