Padurea JTI creste la Armasesti

Sambata, 17 noiembrie, 50 de angajati ai JTI au ajutat la impadurirea terenului agricol degradat din localitatea Armasesti, judetul Ialomita.

Initiativa a avut loc sub egida miscarii Plantam fapte bune in Romania, reprezentata de asociatia EcoAssist. JTI s-a alaturat in acest proiect unui numar impresionant de institutii si companii, ca de exemplu XEROX, BGS, Adobe, Debenhams, Autoritatatea Nationala a Vamilor sau Inspectoratul Judetean de Jandarmi Ialomita. Aproximativ 280 de voluntari au plantat puieti de frasin si ulm pe o portiune de 2,5 hectare de teren. Sustinatorii institutionali ai proiectului din judetul Ialomita sunt: Primaria Armasesti, Ocolul Silvic Urziceni, Directia Silvica Ialomita, Inspectoratul de Jandarmi Judetean.

Terenul din zona Armasesti Ialomita, afectat vara de seceta, iar iarna de zapezi abundente, necesita monitorizare atenta a arborilor deja plantati si completarea cu unii noi, acolo unde este cazul.

In octombrie 2011, peste 100 de angajati ai JTI au plantat copaci in aceeasi zona.

Prin aceste initiative, JTI isi dovedeste inca o data calitatea de companie responsabila fata de mediul inconjurator si fata de comunitatea in mijlocul careia isi desfasoara activitatea. Astfel, JTI deruleaza din 1998 programul Seniorii JTI, prin care 45 de batrani cu domiciliul in sectorul 2 primesc zilnic hrana calda, medicamente si pachete specifice de sarbatori.

JTI este, de asemenea, partener al celor mai importante evenimente si institutii culturale din Romania: Festivalul George Enescu, Festivalul International de Teatru de la Sibiu, Festivalul de film Comedy Cluj, Transilvania International Film Festival, Festivalul de film NexT, Festivalul de muzica de camera SONORO, turneele Stradivarius si Duelul Viorilor, Festivalul Hariclea Darclee. Totodata, JTI este partener al Operei Nationale si al Universitatii de Arte.

JTI este membra a Grupului Japan Tobacco (JT), unul dintre cei mai mari producatori mondiali de produse din tutun. JTI comercializeaza marci renumite pe plan international precum Winston, Mevius (noua denumire a Mild Seven) si Camel. Portofoliul companiei include si marcile internationale Benson & Hedges, Silk Cut, Sobranie of London, Glamour si LD. Avand sediul central la Geneva, Elvetia, JTI are operatiuni in 120 de tari si circa 25.000 angajati. Pentru mai multe informatii, vizitati jti.com.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu