Oscar 2012: cele mai bune noua filme in doar opt minute

O compilație video așa cum nu ați mai văzut. Și nici nu ați mai auzit.

Ceea ce veți vedea în cotinuare este o compilație a tuturor celor celor nouă filme nominalizate la Oscar la categoria “Cel mai bun film” (The Artist, The Descendants, War Horse, Moneyball, The Tree of Life, Midnight in Paris, The Help, Hugo, Extremly Loud and Incredibly Close). Doar că avem de a face cu o “cenzură inversă“: din toate cele nouă filme au fost păstrate doar secvențele în care se înjură. Toate secvențele în care se înjură (fie verbal fie, gestual). Iar apoi a fost efectuată o statistică.

Și iată și statistica oferită de Dhreck, autorul compilației: numărul total de înjurături in cele nouă filme: 452; media de înjurături pe film: 50; filmul cu cele mai multe înjurături: The Help (106); filmul cu cele mai puține înjurături: The artist (9).

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu