Oameni…

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Oamenii sunt FIINȚE VII, NU SUNT LUCRURI!

Nu sunt de unică folosință, nu îi murdărești, nu poți să-i cureți, nu poți atunci când ai chef să-i scufunzi în pleceri, clipe și complimente, nu poți să susuri urechilor ce te ascultă întru totul promisiuni deșarte ca mai apoi să îi smulgi sufletul și ca pe un ștergar să-L întrebuințezi, să îți ștergi lacrimile vărsate pentru alți, să cureți urmele bocancilor jegoși cu care unii netrebnici au intrat în tine…

Ce crezi că te poate îndreptății, să zvârli într-un colț de cameră răpănos de prea multul de care toți suntem sătui și fugim ca Satana de tămâie?

Ești conștient că la rândul tău tratând oamenii ca ștergare, tu vei deveni pentru altcineva un ștergar? …și poate nu de unică folosință, ceea ce e și mai rău.
Or fi oamenii cârpe, or fi mărfuri consumabile, or fi femeile care s-au dăruit trup suflet și suspine unui mojic, perisabile, or fi bărbații cai de cursă lungă și măgari de povară, tu ce crezi?

Chistoacele de atenție aruncate din când în când nu fericesc și nici nu amăgesc oamenii care preferă să fie sinceri și singuri decât ipocriți și înconjurați de lichele ce jecmănesc la orice secundă tot ce prind , pe cine prind, când, cum și cât de mult pot.

Timpul este moneda pe care o dăm la schimb celor ce sunt! Oneștilor, greșitorilor, naturalilor, celor plini de viață, nu de moarte și depresii deja tocite de cât au fost amintite și reamintite…o dăm la schimb pentru momente adevărate, o dăm la schimb pentru OAMENI!

Nu dăm viață pe minciuni și nici inimi pe păcate,
Nu dăm suflete pe chin, zâmbete pe flori uscate,
N-aruncăm săgeți în cer,
Si nici stele pe pământ,
Oamenii sunt oameni,
Sper…
Nu sunt mărfuri ce se vând!

oameni

Ciobanu Violeta-Sabina

Ciobanu Violeta-Sabina De același autor

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici. Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul aceluiași formular.

Recomandări

Adaugă comentariu