Nefericitul “spărgător de nunți”

Povestea web 2.0 a unei povești de dragoste.

Adevărul este că eroul nostru a devenit un personaj negativ dintr-o pură întâmplare: pur și simplu s-a aflat în locul potrivit, într-un moment total nepotrivit. Și că nu e chiar un spărgător de nunți. Ci doar un ghinionist nefericit. De ce nefericit? Ei bine…

La începutul lunii iulie 2013, actorul american Nick Landis a invitat-o în Disneyland pe iubita sa, Erika, cu gândul să o ceară de soție. Și astfel, cu emoțiile de rigoare, Nick a îngenunchiat în fața iubitei. Însă, în chiar momentul în care prietenii se pregăteau să fotografieze memorabilul eveniment, nefericitul nostru erou – al cărui nume istoria web 2.0 nu-l consemnează – a pășit din mulțime. Întâmplător, chiar în fața aparatului de fotografiat. Și, dându-și seama ce se întâmplă, a încercat să plece rapid din cadru. Și astfel se face că fotografia memorabilei declarații de dragoste arată astfel.

O fotografie pe care Erika a postat-o pe Reddit. Iar de aici a început o întreagă nebunie care, în doar câteva ore, avea să-i aducă nefericitului nostru o nedorită celebritate online. Pentru că utilizatorii Reddit au prins să-și aducă aminte că l-au mai zărit. În alte momente importante. Și tot în calea aparatului de fotografiat.

Pe 23 iunie 1940, în timp ce Hitler încerca să se fotografieze în fața Turnului Eiffel.

Pe 14 august 1945, în Time Square, New York, în fața aparatului de fotografiat al lui Alfred Eisenstaedt.

Și tot în 1945, în timpul semnării tratatului de la Yalta.

În 1963, în timpul arestarii lui Lee Oswald.

În 1969, în fața lui Neil Armstrong.

Pe 4 iunie 1989 în fața tancurilor din Piața Tiananmen.

Pe 9 ianuarie 2007 în timp ce Steve jobs anunța lansarea primului iPhone.

Și, evident, pe 23 iulie 2013, în timp ce ducesa de Cambridge și prințul William arătau lumii, pentru prima dată, bebelușul regal.

Și chiar mai mult:

nefericitul nostru erou a fost zărit în Guernica lui Picasso,

în Sărutul lui Roy Lichtenstein

și chiar în timpul filmărilor la Basic Instinct.

Și, pentru că poveștilor de dragoste le stă cu un final fericit: Nick și Erika au totuși o fotografie din acea zi. De la o a doua încercare de a imortaliza cererea în căsătorie. 🙂

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu