Marele Picnic ShortsUP

Două seri de evadare cu filme scurte, muzică și jocuri la Grădina Botanică București.

Weekendul acesta toate drumurile duc spre Grădina Botanică, cea mai accesibilă destinație urbană de vacanță. Marele Picnic ShortsUP prinde viață la a 2-a ediție cu două seri de film, muzică și relaxare pe insula de evadare preferată a cinefililor. Startul se dă la ora 18.00 iar filmele încep de la 21.30, respectiv 22.00 în seara de sâmbătă.

Opt scurtmetraje premiate concureză pentru titlul de cel mai bun film în competiția ShortsUP Audience Award. Spectatorii le vor vedea tolăniți pe pături, la răcoarea grădinii. Programul de vineri vine cu Mythopolis (Polonia, 2013), o comedie animată în care personaje legendare din mitologia greacă sunt nevoite să-și rezolve problemele în lumea prea complicată de azi. Sâmbătă, cantitatea de comedie crește semnificativ cu Pistolar (SUA, 2014), western modern despre pericolul onestității absolute povestit de vocea unui narator cu (prea multă) personalitate.

Tot sâmbătă, proiecția de film e precedată de intervenția muzicală a lui K-lu, DJ cunoscut pentru performance-uri de turntablism, seturi muzicale presărate cu scratch¬uri și momente speciale decupate din filme clasice. De la 20 la 22.00, înainte de începerea filmelor, grădina răsună cu funk, hip-hop și breaks, un mix cu invitație la visat și dansat.

Cei care vor să exploreze Grădina Botanică o pot face începând de la ora 18.00, printr-un tur ghidat organizat în parteneriat cu asociaţia Team Work. Comunitatea Bucharest Ultimate pune spectatorii în mișcare cu antrenamente de frisbee pe pajiștea denumită “Grădina Italiană”, iar Incubator întreține atmosfera cu ateliere de jonglerie și treasure-hunt. Imaginația e pusă la încercare de PlayTimes și Creative Board Gaming, partenerii oficiali în materie de jocuri de societate.

Pentru a ocupa un loc confortabil pe iarbă, cinefilii sunt sfătuiți să vina înarmați cu pături, cu mențiunea că acestea vor putea fi cumpărate și de la eveniment. Biletele la Marele Picnic pot fi achiziționate în avans prin MyTicket și Eventim la prețul de 20 de lei/ seară sau 35 lei/abonament dar și la fața locului la prețul de 25 de lei/ seară sau 40 lei/abonament, în limita locurilor disponibile.

Marele-Picnic-#3

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu