BizCamp devine BUZZ!Camp

Inspire Business iti ofera si anul acesta portia de cunostinte, motivatie si inspiratie.

Pentru ca nu ne oprim aici si vrem sa-ti oferim si mai multe, am schimbat structura evenimentului si incepand cu aceasta editie, BizCamp se va numi BUZZ!Camp. Pentru ca vrem sa fie un semnal de alarma, un ceas desteptator, menit sa-ti aduca aminte ca e momentul sa actionezi. Acum!

BUZZ!Camp este un eveniment dedicat tinerilor cu potential, care sunt interesati de dezvoltarea lor personala si de asimilarea cat mai multor cunostinte. Pregateste-te, anul acesta venim in orasul tau! Caravana Nationala va incepe pe 4 aprilie in Timisoara si se va incheia pe 16 mai in Galati. In Bucuresti ne instalam, timp de 5 zile, la Hotel Marshal Garden unde te punem fata in fata cu traineri renumiti, vedete si reprezentanti ai companiilor. Ai ocazia de a vorbi cu angajatorul tau preferat in cadrul workshop-urilor, stucturate in functie de domeniul in care activeaza, dar si la fotoliile de consiliere unde le ii poti intreba direct tot ce vrei sa afli.

Incheiem sirul evenimentelor cu Saptamana Webinariilor BUZZ!Camp, o noua forma de educatie, direct la tine acasa. Iti oferim posibilitatea sa interactionezi cu angajatorii preferati care abia asteapta sa raspunda la intrebarile tale legate de oportunitatile de cariera din cadrul companiei, dar si informatii privind procesul de recrutare si selectie.

Fii printre primii care se inscrie la editia din acest an si castiga un loc la BUZZ!Camp, intra pe BUZZCamp.ro/Event/ si completeaza formularul din dreptul orasului in care vrei sa participi.

Daca ai intrebari ne poti contacta la info[at]inspirebusiness.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu