KINONARR – Zilele Filmului de Remake

Tu ce faci când găseşti un film bun? Un Remake!

KINONARR – Zilele Filmului de Remake – aduce laolaltă tineri studenţi cinefili și creativi, de pe 9 până pe 13 septembrie, la Daneş, să producă în echipe scurtmetraje de remake după filmul german “Im Juli” (2000) al lui Fatih Akin.

Pe parcursul celor 5 zile vor avea loc ateliere de actorie, regie, imagine și scenariu. De asemenea, studenţii învaţă să folosească aparatura de filmare. Participanţii vor produce un film lucrând în grupe sub tutela unui coordonator profesionist: vor scrie scenariul, interpreta roluri, filma sau regiza. În penultima zi vor fi proiectate scurtmetrajele tuturor grupelor de filmare.

KINONARR este pentru amatori care au deja puțină experiență în domeniu, care vor să

– descopere limba germană într-un mod creativ, prin film,
– beneficieze de instruire în domeniul filmului,
– experimenteze lucrul în echipă şi colaborarea într-un proiect de film

şi care îndeplinesc următoarele condiţii:

– vârsta între 18 şi 22 de ani,
– cunoştinţe de limba germană – categoria actorie: minim B1, restul categoriilor minim A2
– experienţă în unul din domeniile: actorie, regie, imagine film, fotografie, scriere creativăm (de exemplu în proiecte studenţeşti).

Dacă vrei să participi, completează Formularul de înscriere pentru una din cele 4 categorii: ActorieRegieImagineScenariu.

Trimite Formularul de înscriere și o copie de pe cartea de identitate la adresa Remake@bukarest.goethe.org până pe 31 iulie 2013! Dosarul tău va fi examinat și în cazul unui răspuns pozitiv va fi stabilit un interviu online.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu