O experiență neașteptată

(Sau ce legătură există între lasere și Irina Nistor.)

Miercuri, 9 decembrie, Andreea Burlacu m-a invitat la AVstore ca, în așteptarea lui Star Wars 7, să vizionez, alături de un grup de prieteni, Star Wars 6. O invitația căreia, în opinia mea, nu i-ar putea rezista niciun posesor de botoșei albaștri. Mai ales că vizionarea, scria în invitație, avea loc “nu oricum, ci cu tehnologia de acum, dar cu atmosfera de atunci (când ne adunam la un prieten să ne uitam cu toții la o casetă video)”.

Așa că, iată-mă la sediul AVstore, așezat comod în fața unui proiector cu rezolutie 4k nativ si un sunet Dolby Atmos. Începe filmul iar noi, cu toții ne pregăteam să-l savurăm (mulți dintre noi îi știau ca pe poezie o bună parte din replici). Când, în loc de vocile atât de cunoscute nouă, în sală prinde a se auzi vocea Irinei Nistor. Da, filmul era dublat ca pe vremuri, când vedeam cu toții filme pe casete video (cei ceva mai în vârstă știu foarte bine despre ce vorbesc).

Firește, ne-am amuzat cu toții. Iar când ne era lumea mai dragă și credeam că nimic nu ne mai poate surprinde, ecranul s-a ridicat și de după el a apărut Irina Nistor. În carne și Oase, așezându-se nonșalant lângă noi, în timp ce continua să traducă filmul la microfon. 🙂

O surpriză excelentă pregătită de AVstore.ro (care, cu o experiență de peste 8 ani pe piața de profil din România, este cunoscut publicului de gen pentru oferta de echipamente audio-video pentru acasa, preponderent high-end). Și, dacă tot a venit vorba: la AVstore urmeaza o perioadă de reduceri, așa cum se cuvine pentru un Craciun de înaltă definiție. 🙂

AVstore-Irina-Nistor

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu