Câteva clipe de relaxare

Despre puterea de seducție a designului de produs.

Aceasta este o cadă. Se numește Vessel și îmbină plăcutul gând al lenevitului în timp ce faci baie (carte, musai muzica “aceea”, o cană cu ceai sau un pahar de vin etc) și la fel de plăcutul gând al lenevitului în hamac.

Vessel este realizată din fibre de carbon, are 2,7 metri lungime și 0,8 metri lățime și este de preferat să fie amplasată exact deasupra scurgerii. Dar toate aceste detalii chiar nu mă interesează. Pentru că știu că nu o voi putea avea niciodată. Nu neapărat pentru cât costă de fapt. Ci pentru faptul că, pur și simplu, ar fi păcat să o amplasezi într-o “mojică” baie de apartament. Vessel te obligă să ai “acea” baie. Iar acea baie te obligă să ai “acea” casă. Iar acea casă te obligă să…

Așa că prefer să o privesc. Pur și simplu. Pentru câteva clipe de relaxare.

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu