JTI România, recertificată Top Employers

JTI oferă un mediu de lucru de înaltă calitate în 35 de țări.

JTI România a fost recertificată Top Employer Europe 2016, pentru al treilea an consecutiv. Institutul Top Employers a evaluat politicile de resurse umane ale JTI România, compania obținând un punctaj total foarte bun, de 94%.

JTI este una dintre cele opt companii din lume care au obținut certificarea Top Employer Global 2016 (certificarea internațională ca Angajator de Top pentru anul 2016). JTI a fost recunoscută de Institutul Top Employers într-un număr record de 35 de țări din întreaga lume – 24 în Europa, pentru mediul de lucru excepțional oferit angajaților.

Howard Parks, Senior Vicepreședinte Resurse Umane și membru al Comitetului Executiv al JTI: „Continua dezvoltare a JTI la nivel internațional și practica consecventă de asigurare a unui mediu de lucru apreciat de angajați au fost recunoscute din nou de către Top Employers. Aplicarea permanentă a unor standarde superioare privind practicile de Resurse Umane în toate regiunile a jucat, în mod evident, un rol important în obținerea certificării într-un număr mai mare de țări, față de anul trecut. Dacă luăm în considerare și rezultatele unui studiu recent privind angajamentul oamenilor, potrivit cărora 95% dintre angajați au afirmat că doresc să depună mai multe eforturi pentru succesul companiei, este evident că avem un mediu de lucru de care putem fi mândri.”

Mark Rock, General Manager JTI România, Moldova & Bulgaria: „Oamenii reprezintă cel mai de preț capital al JTI, iar performanța de business se bazează pe angajamentul și dedicarea lor. Studiul derulat de prestigiosul institut Top Employers recunoaște, încă o dată, faptul că JTI le oferă angajaților beneficii și un mediu de lucru de înaltă calitate în 35 de țări în toată lumea – 24 din Europa, incluzând România, Moldova și Bulgaria. Suntem foarte mândri și vom continua să investim în oamenii noștri, care sunt «Ambasadorii JTI».”

Magdalena Porowska, Director Resurse Umane JTI România, Moldova & Bulgaria: „Studiul independent al Top Employers confirmă rezultatele numeroaselor sondaje și cercetări care au fost derulate pe parcursul celor 23 de ani de când JTI își desfășoară afacerea în România. Este încă o dovadă că nu facem compromisuri privind mediul de lucru excelent, și vom continua să oferim beneficii, condiții de muncă, programe inteligente de evaluare a performanței, perfect integrate în cultura organizațională a companiei.”

„Din 1.100 de companii, doar opt au fost certificate ca Top Employer Global 2016. Această certificare internațională exclusivă, pe care compania a obținut-o pentru al doilea an consecutiv, subliniază valoarea excelentă a ofertei JTI ca angajator la nivel mondial”, a declarat David Plink, CEO al Institutului Top Employers.

JTI a demarat activitatea în Romania în 1993, fiind prima companie multinațională de tutun stabilită pe piața locală. În anul 2012, JTI a finalizat o investiție de 25 de milioane de euro în capacitatea de producție, ceea ce a determinat crearea a peste 125 de noi locuri de muncă. Tot în 2012, personalul din vânzări și-a sporit numărul cu peste 50 de angajați. În 2014, JTI România a inaugurat noul sediu din București, o clădire de 5.000 mp construită pe patru nivele, care găzduiește peste 200 de angajați din totalul de circa 1.000 care lucrează în fabrică și în birourile de vânzări ale companiei din întreaga țară.

Top Employers Global este un program al Institutului Top Employers, destinat recunoașterii angajatorilor care creează, la nivel global, condiții optime pentru angajați, care să le permită să se dezvolte pe plan profesional și personal. Categoriile analizate în vederea acordării certificării, includ strategia privind oamenii de talent, planificarea forței de lucru, cursurile și dezvoltarea profesională, gestionarea performanței și dezvoltarea abilităților de conducere. Sunt eligibile pentru această certificare exclusiv organizațiile care își pot susține prezența la nivel mondial. În scopul calificării, o companie trebuie să dețină o certificare în cel puțin 20 de țări, printre care și în țara unde se află sediul central.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu