In intuneric

O incursiune în lumea unora dintre cei mai cunoscuți rolleri din SUA.

In The Dark este o incursiune fascinantă într-o lume pe care mulți se prefac a nu o observa: lumea rollerilor. În anii ’90, rollerblading-ul era în centrul atenției. Astăzi este considerat un sport care și-a pierdut popularitatea, iar atenția tuturor este îndreptată spre nebunia sporturilor extreme. Dar, cu toate acestea, rollerblandig-ul și-a dezvoltat o subcultură proprie, fundamentată pe depășirea limitelor personale, pe camaraderie și pe pasiune.

Documentarul pe care vi-l propun este realizat de Kyle Couture – un studio din Boston specializat în conținut video, fotografie și design – și exprimă punctele de vedere ale unora dintre cei mai buni rolleri din lume. Sunt 15 minute de film care ridică o cortină pentru a ne arăta o întreagă lume.

Ne bucurăm pentru că ne citești. Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi.
Ne poți susține prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu