HBO fără abonament

În weekend-ul 23-25 ianuarie, ai liber la filme și seriale. Timp de trei zile, HBO te invită să urmărești, fără abonament, blockbustere și numeroase producții de succes.

Weekend-ul începe mai devreme la HBO. Programul HBO va fi disponibil de vineri de la prânz abonaților de cablu și DTH din România.

Vineri, de la 19:50, va fi difuzat filmul The Best Offer. Virgil Oldman (Geoffrey Rush) este un renumit expert în artă. Într-o zi el primește un telefon de la misterioasa Claire care îi cere să evalueze niște opere de artă deținute de familia ei. Va fi începutul unei relații care îi va schimba viața pentru totdeauna.

Vineri și sâmbătă noapte cinefilii sunt invitați să urmărească un maraton Detectivii din Louisiana / True Detective, unul dintre cele mai apreciate seriale HBO ale anului trecut, cu Matthew McConaughey și Woody Harrelson în rolurile principale. Serialul-dramă se centrează pe povestea a doi detectivi ale căror vieți se împletesc în timpul unei anchete de urmărire a unui ucigaș, care începe cu investigarea unei crime bizare din 1995 până la redeschiderea cazului în 2012.

UMBREProgramul HBO de sâmbătă cuprinde titluri de neratat: Regii verii / The Kings of Summer, Jocul se schimbă / Game Change (Woody Harrelson, Julianne Moore, Ed Harris), Blue Jasmine (Charlie Tahan, Alec Baldwin, Cate Blanchett), Gigolo de ocazie / Fading Gigolo (John Turturro, Woody Allen, Vanessa Paradis, Liev Schreiber, Sharon Stone).

De la 22:10, HBO difuzează În afara legii / Lawless (Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke, Guy Pearce, Jessica Chastain). Aceasta este povestea adevărată a infamilor frați Bondurant: trei frați care fac contrabandă cu băuturi alcoolice și care își încearcă norocul la visul american în statul Virginia din perioada prohibiției. Seara continuă cu maratonul Detectivii din Louisiana / True Detective.

Duminică, după filmul de la ora 20:00, Cursă explozivă / Getaway, cu Ethan Hawke și Selena Gomez, telespectatorii HBO sunt invitați să urmărească un nou episod din cea mai amplă producție realizată de HBO Europe în România. Umbre este o dramă cu influențe de comedie neagră și spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu