Fotografii de nunta magice

Cu puțină imaginație, o banală fotografie de nuntă poate fi transformată într-un moment cu adevărat magic.

Întâmplător, locuiesc în apropierea unui mare parc bucureștean. Un parc prin care, tot întâmplător, trec aproape în fiecare zi. Și astfel se face că, o greu-suportabilă parte din an, am parte de imaginile unor miri și mirese care țin morțiș să se pozeze alături de câțiva pitici din gips. Nu, piticii nu au nimic deosebit: sunt la fel cu “celebrii” pitici de grădină, doar că un pic mai mari. Și ma întreb: oare de ce fotografiile de nuntă sunt atât de lipsite de imaginație? Pentru că, iată, există și alternative.

Renaissance Studio, un studio de fotografie dn Ontario, Canada, este doar un exemplu în acest sens. Iată ce se poate face doar ci puțină imaginație (și un pic de ajutor din partea Photoshop-ului).

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu