Duba Libre: aventurile unor români plecați să cucerească Mongolia

O fată, trei băieți, o dubiță și 16.000 de km întinzându-se în fața lor și chemându-i la aventură.

Totul a început în iarna lui 2013 când Simona, o frumoasă domniță îndrăgostită de călătorii, a decis nu doar că e musai să viziteze Mongolia, dar să mai și participe la “cea mai mare aventură din lume” – numele de alint al celebrului Mongol Rally.

Și cum în limbajul Simonei “musai” chiar înseamnă “musai”, în scurt timp și-a adunat o echipă și a pus pe picioare proiectul Duba Libre, un proiect prin intermediul căruia ne vor face părtași la aventura lor: 16.000 de kilometri parcurși (din Praga până în Ulan Bator) într-un Volkswagen T3 din 1980, 16 țări traversate, participarea la o lansare de satelit în Baikonur, traversarea deșertului…

Și chiar mai mult: pe parcursul aventurii, echipa Duba Libre va realiza și un film la care noi, cei de acasă, vom putea fi părtași.

Ce va urma? Urmăriți Duba Libre. 🙂

Duba-Libre

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu