Dorința. Cea din urmă

O poveste emoționantă, o poveste de viață.

Leizl și Rowden Go și-au propus să se căsătorească pe 8 iulie 2014, ziua în care Rowden urma să împlinească 30 de ani. Împreună cu fetița lor de doi ani, aveau deja o familie minunată, iar ceremonia urma doar să oficializeze ceea ce cu toții știau.

Însă, uneori, viața nu ține cont de planurile oamenilor: la sfârșitul lunii mai, Rowden a fost diagnosticat cu cancer de ficat în fază terminală. Ultima dorință i-a fost aceea de a se căsători cu iubirea vieții sale. Cum starea fizică nu i-a permis să părăsească spitalul, familia “a adus biserica” la cei doi miri și, după 12 ore de pregătiri, dorința i-a fost îndeplinită.

Pe 11 iunie 2014, Rowden a încetat din viață. La mai puțin de 10 ore după ce își legase destinul în nemurire de soția sa, Leizl.

O filmare făcută publică de Hasset go, fratele lui Rowden.

dorinta

(via)

Webcultura are nevoie de susținerea ta. Ne poți sprijini prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu