Dorința. Cea din urmă

O poveste emoționantă, o poveste de viață.

Leizl și Rowden Go și-au propus să se căsătorească pe 8 iulie 2014, ziua în care Rowden urma să împlinească 30 de ani. Împreună cu fetița lor de doi ani, aveau deja o familie minunată, iar ceremonia urma doar să oficializeze ceea ce cu toții știau.

Însă, uneori, viața nu ține cont de planurile oamenilor: la sfârșitul lunii mai, Rowden a fost diagnosticat cu cancer de ficat în fază terminală. Ultima dorință i-a fost aceea de a se căsători cu iubirea vieții sale. Cum starea fizică nu i-a permis să părăsească spitalul, familia “a adus biserica” la cei doi miri și, după 12 ore de pregătiri, dorința i-a fost îndeplinită.

Pe 11 iunie 2014, Rowden a încetat din viață. La mai puțin de 10 ore după ce își legase destinul în nemurire de soția sa, Leizl.

O filmare făcută publică de Hasset go, fratele lui Rowden.

dorinta

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu