“Nu cred că rămâne ceva nepedepsit pe lumea asta”

Încă 60 de secunde de înțelepciune.

Eu zic că pe lumea asta și binele ți se întoarce. Și nu neapărat de la cei cărora le-ai făcut bine. Și răul ți se întoarce. Ți se întoarce poate de la cineva căruia i-ai făcut bine. Aici nu este reciprocitate. Dar sunt convinsă că ți se întoarce și binele și răul. Și mai ales răul. Nu cred că rămâne ceva nepedepsit pe lumea asta. Ceea ce ne închipuim noi că este Iadul, cred că nu trebuie să ne gândim la o viață viitoare pentru că el este aici pe pământ. Mă rog, măcar o “secție”, ca să zic așa. Un “compartiment” este și aici.

Ileana Vulpescu

Ileana-Vulpescu

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

8 comentarii

 1. Am atâta admiraţie pentru distinsa DOAMNĂ Ileana Vulpescu, încât mi-am dorit întotdeauna să o întâlnesc şi făcând în faţa sa o reverenţă adâncă să-i pot spune cât de mult o preţuiesc, cât de mult mi-au folosit în viaţa de zi cu zi învăţăturile sale din “Arta conversaţiei”. Dacă cineva citeşte acest comentariu şi mă poate ajuta să o întâlnesc , îi voi fi profund recunoscătoare!!!

 2. Boar Mariana

  Admiratie si respect pentru distinsa DOAMNA!

 3. LIVIA

  Va stimez si va respect pentru toata activitatea dumneavoastra si pentru toate vorbele intelepte pe ca le puneti in fiecare scriere .

 4. Virginia

  “In definitiv, cand acceptam un om nu-i putem amputa bucati de suflet, il luam asa cum e.
  -N-ar fi cinstit fata de tine.
  -Si fata de celalalt?…………..”

 5. ENE AFRODITA

  Aceasta superba doamna mi-a dat putere sa trec peste multe necazuri.Va multumim pentru ca existati in viata noastra.Multa sanatate si putere.
  Cu deosebit respect si admiratie.

 6. “Arta conversatiei” este cartea vietii mele. Multumesc doamnai Vulpescu pentru ca exista si pentru ca a putut sa creeze o asa capodopera.
  Citesc si recitesc aceasta carte si gasesc noi sensuri, subantelesuru, invataminte, de fiecare data.
  Gusturile nu se discuta ! De aceea am scris ca “Arta conversatiei” este cartea vietii mele. Mi-a marcat tineretea, mi-a dat imboldul de a merge mai departe in ciuda greutatilor.
  Multumesc doamna sufletului meu – Ileana Vulpescu -pentru creatia dumneavoastra.

 7. Ana

  Va multumesc ca existati,Va multumesc pentru toate clipele minunate pe care le-am trait citind cartile Dumneavoastra! Pentru mine sunteti,O MARE DOAMNA!

 8. Mariana

  Toata admiratia stimata doamna Vulpescu.V-am citit toate cartile multe la numar.Le-am carat in America sa le pot reciti si a le da si altrora aceasta sansa sa le citeasca .Respect si iar respect.Sanatate multa sinumai bine va dorim. Mareiana S.

Adaugă comentariu