Despre noi, oamenii

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Oamenii se schimbă. Atât de brusc şi radical încât te trezeşti adesea că nu mai recunoşti nimic din cei pe care până mai ieri erai convins că îi ştii la fel de bine ca pe tine însuţi. Realizezi dintr-o dată că unele persoane ţi-au devenit cu totul străine, parcă într-o singură clipă. “Oare când s-a întâmplat?”, te găseşti întrebându-te iar şi iar.

Oamenii preferă mai degrabă să uite decât să-şi amintească. Şi cel mai adesea oamenii uită de sufletele altor oameni. Le aruncă cât colo imediat ce se plictisesc de ele ori consideră că nu le mai sunt de trebuinţă. Le abandonează fără regrete sau milă, uitând că acele suflete le-au fost cândva puse la dispoziţie ori date spre folosinţă şi îngrijire cu încredere. Oamenii uită că încrederea se răsplăteşte cu RESPECT.

Fie că te opreşti ca să arunci doar o privire în fugă, fie că decizi să rămâi o vreme sau pentru totdeauna ori tocmai ce ţi-ai făcut bagajele ca să pleci, nu uita să tratezi cu RESPECT sufletul prin care calci.
Dacă rămâi, RESPECTĂ, dacă pleci, ia-ţi la revedere cu RESPECT!

oamenii

Cristina Monica

Cristina Monica Blog | Facebook | De același autor

Giurgiuveancă. Traducătoare. Îndrăgostită de limba spaniolă și de scris. Scriu, pentru că, dacă nu aş face-o, realitatea ar ajunge să mă apese mult prea tare.

Recomandări

3 comentarii

 1. Vă mulțumesc tare, tare mult. Nu mă așteptam ca textul să placă îndeajuns cât să fie publicat.
  Toate cele bune!
  Cristina

 2. Genoveva Ionescu

  Profund .

 3. Ma bucur tare mult ca v-a placut.
  Zi frumoasa.
  Cristina

Adaugă comentariu