Dawn Way – calea spre Infern

Spectacol Aniversar 3 Ani Teen Media Academy.

Teen Media Academy împreună cu Asociaţia Culturală „În Culise” vă invită luni, 24 Septembrie, ora 20:00, la Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu, la avanpremiera mega-producţiei Dawn Way – calea spre Infern, spectacol organizat cu ocazia aniversării a trei ani de existenţă Teen Media.

Dawn Way este un proiect îndrăzneţ (mai ales în contextul existenţei unei montări a regizorului Radu Afrim a aceluiaşi text) care adună 20 de actori ai Teatrului În Culise şi cursanţi ai Teen Media Academy într-o misiune aproape imposibilă. Povestea acestui demers este specială pentru că regizorul Cristian Bajora refuză scena ca spaţiu pentru desfăşurarea spectacolului şi întregul drum, de la citirea textului până la show în sine, a fost o provocare pentru echipa artistică şi tehnică. Avanpremiera spectacolului va avea totuşi loc pe scenă, la Sala Mare a Teatrului Nottara în data de 24 Septembrie 2012, în cadrul festivităţii de aniversare a 3 ani de Teen Media Academy.

“Desfăcând metafora textului lui Bogaev, dăm de o umanitate în care întâlnirea cu îngerii se ratează. Drumul pustiu şi închis pe care merge omenirea, este opus viei regia, drum al ascensiunii spirituale. Lumea intermediară a îngerilor, a acestor mesageri divini, gardieni, păzitori, străjeri, cârmaci, ocrotitori, educatori ai sufletelor noastre, este uitată sau, mai grav, batjocorită şi strivită. Îngerii strigă după ajutor, dar se lovesc de indiferenţa, cruzimea şi orbirea noastră. Puse rând pe rând într-o situaţie-limită, o suită de cupluri cad testul de umanitate. În această zonă fără semnal, pariul disputat între Dumnezeu şi Diavol este câştigat de acesta din urmă. Şi totuşi, în semn de bunăvestire, Dumnezeu îngăduie continuarea jocului!” (Art Act Magazine).

Teen Media Academy se află în topul companiilor organizatoare de workshop-uri de actorie pentru neprofesionişti şi se adresează celor care îşi doresc să facă ceva neobişnuit, să iasă din rutină şi să-şi folosească timpul liber într-un mod util, dar şi celor care vor să facă o carieră în domeniul artistic. Cursurile de actorie Teen Media oferă un program intensiv de pregătire în arta actorului, arta spectacolului de teatru, arta spectacolului de film şi televiziune, iar profesorii Teen Media sunt actori cu experienţă în teatru, film şi televiziune.

Cei care vor să vadă produsul final al unui astfel de curs de actorie sunt aşteptaţi Luni, 24 Septembrie, ora 20:00, la Teatrul Nottara (Sala Horia Lovinescu) pentru un spectacol cum nu au mai văzut. După ce se trage cortina petrecerea continuă În Culise (Str. Ştefan Mihăileanu nr. 53), locul unde poţi să-i cunoşti pe cei care de-abia s-au dat jos de pe scenă! Spectacolul este interzis celor sub 18 ani.

Rezervarile se pot face la telefon 021/320.20.59 sau pe site – teatru.inculise.ro -, iar biletele se pot achiziţiona de la sediul Teatrului În Culise: Str. Ştefan Mihăileanu nr. 53 sau de la Teatrul Nottara: Bd. Magheru nr. 20.

Distribuţie: Andrei Necula, Ionuţ Iftimiciuc, Alexandru Minculescu, Ştefan Nistor, Florin Frăţilă, Paul Alexandru, Dorin Enache, Mihaela Horotan, Violeta Belegante, Daniel Georgescu, Bogdan Stanciu, Theodora Nechiti, Diana Dumbravă, Monica Florescu, Ioana Mândreş, Larisa Boblea, Alida Coman, Cristian Bajora, Laura Marin, Alexandru Banciu. Regia: Cristian Bajora.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu