Povestea unei vieti sau a unei generatii a intregii umanitati?

Teatrul de sufragerie prezintă: Medeea Redux, de Neil la Bute.

Regia: Vlad Massaci. Cu Amalia Hutan. Sambata, 9 martie, ora 20.30.

“Povestea unei vieti sau a unei generatii a intregii umanitati? Atata timp am facut numai mizerii incat nu mai suntem in stare sa gasim drumul sau reperul sau ce-o fi.”

Piesa face parte din trilogia de piese intr-un act al lui Neil la Bute “Bash” si in premiera din New York a jucat cunoscuta actrita Calista Flokhart, care avea sa devina celebra pentru rolul principal din serialul Ally McBeal.

Un one woman show despre o fata de 13 ani care este sedusa de profesorul ei. Amalia Hutan, actrita din acest spectacol trece cu succes de la prospetime comica la tragismul personajului.

Spectacolul a fost realizat cu sprijinul regizorului Vlad Massaci, cel care a pus in scena peste 21 de spectacole ca “Shape of things”, “Bash”, Plastilina, Aniversarea, Usa inchisa, Acasa la Tata, Edmond, Insula, Fata din Matasea Artificiala etc, nominalizat in numeroase randuri la UNITER. Spectacol finalist la festivalul concurs de recitaluri Ifest 2012.

Intrarea 40 de lei (consumatia inclusa). Ceaiul casei din ghimbir proaspat si iasomie, alaturi de un dulce bun din cuptorul gazdei. Participarea in limita a 20 de locuri disponibile. Pentru bilete si detalii teatruldesufragerie@gmail.com, bilete online www.iabilet.ro. Teatrul de Sufragerie, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, Tel: 0734.397.375. www.teatruldesufragerie.ro.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu