Curtea Veche Publishing, în straie noi de Sărbători

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Curtea Veche Publishing a decis să îmbrace straie noi pentru cititorii săi.

Site-ul editurii are de câteva zile o interfaţă nouă, mai atractivă, iar toţi cei ce îl vor vizita până pe 16 decembrie vor beneficia de o reducere de 40% faţă de preţul din librării. În plus, pe curteaveche.ro vor găsi titluri noi, pregătite special pentru această perioadă, dar şi un concurs şi un ajutor pentru cei ce vor să facă un dar special de Crăciun, alegând volumul “Scrisorar” de Mihail Şişkin.

Una dintre surprizele pregătite de Curtea Veche Publishing este volumul Poveștile unei regine de Carmen Sylva, cel mai recent titlu din colecția dedicată Casei Regale a României. Reluând câteva scrieri literare din ediţii princeps, volumul „Poveștile unei regine” este un gest recuperator ce înapoiază culturii române visele, nostalgiile şi imaginaţia Reginei Elisabeta a României.

Volumul este disponibil pe site-ul editurii Curtea Veche şi în librării la preţul de 40 lei. În săptămâna 10-16 decembrie 2012, volumul beneficiază de o reducere de 40% pe site-ul editurii.

Cea de a doua noutate pentru perioada aceasta este binecunoscuta Poveste de Crăciun de Charles Dickens, apărută cu minunatele ilustraţii ale Anastassiei Arhipova într-o ediţie jubiliară dedicată bicentenarului naşterii lui Charles Dickens (1812–1870).

“M-am străduit, în această cărţulie stranie, să provoc Spiritul unei Idei, care să-i încurajeze pe cititorii mei să le placă de ei înşişi, sau unora de alţii, sau de anotimp, sau de mine. Îmi doresc să le umple casele de bucurie şi nimeni să n-o lase din mână. Prietenul şi slujitorul lor credincios,
C.D.”

Volumul este disponibil pe site-ul editurii Curtea Veche şi în librării la preţul de 30 lei. În săptămâna 10-16 decembrie 2012, volumul beneficiază de o reducere de 40% pe site-ul editurii.

Un volum ce nu trebuie trecut cu privirea de Sărbători este noua carte a lui Jamie Oliver, Găteşte în 30 de minute cu Jamie. Cartea, care ne arată cum să gătim un meniu complet în doar jumătate de oră, este deosebit de utilă pentru toţi cei care nu au mult timp la dispoziţie pentru a pune pe masă cât mai multe feluri de mâncare gustoase şi sănătoase.

“Dacă vă place mâncarea şi, în plus, aveţi câteva guri înfometate de hrănit când ajungeţi acasă, atunci cartea aceasta e pentru dumneavoastră. Veţi vedea cum puteţi pregăti o întreagă masă în timpul în care, de obicei, găteaţi un singur fel de mâncare. Nu înseamnă să faceţi un compromis la calitate, ci să fiţi organizaţi, să folosiţi chibzuit fiecare minut, să vă amuzaţi muncind şi să readuceţi în bucătărie atmosfera de altădată”, spune Jamie Oliver.

Volumul este disponibil pe site-ul editurii Curtea Veche şi în librării la preţul de 90 lei. În săptămâna 10-16 decembrie 2012, volumul beneficiază de o reducere de 40% pe site-ul editurii, ajungând la preţul de doar 54 lei.

Concurs: căutăm cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

Până pe 16 decembrie, Curtea Veche Publishing caută cea mai frumoasă scrisoare de dragoste. Inspiraţi de volumul „Scrisorar” de Mihail Şişkin, Cititorii de Curtea Veche sunt invitaţi să trimită rândurile lor pentru persoana dragă, iar cel mai frumos mesaj va fi premiat cu o colecţie de cărţi despre dragoste. Detalii despre concurs puteţi afla pe blogul editurii.

Toţi cei ce vor comanda volumul „Scrisorar” de Mihail Şişkin până pe 25 decembrie de pe site-ul curteaveche.ro cu intenţia de a-l dărui persoanei iubite vor primi şi un ajutor pentru a-şi scrie mesajele de dragoste.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu