Cum sa creezi o carte cu bomboane

Supriza perfectă: un cadou dulce, într-o carte.

“Viaţa este ca o cutie cu bomboane de ciocolată: nu ştii niciodată cu ce te vei alege.” Foarte cunoscută, replica aparține lui Forrest Gump. Ei bine, pornind de la această replică, Brittany Morin a realizat un “scurt ghid” pentru realizarea unei “cărți cu bomboane”. O idee care ar putea fi gustul tuturor celor aflați în căutarea unui cadou deosebit. Și, firește, pe gustul tuturor celor care vor primi acest cadou. 🙂

Primul pas este alegerea unei cărți. Iar în opinia mea este și pasul cel mai dificil. Pentru că trebuie să alegi o carte pe care să te înduri să o tai, dar, în același timp, o carte suficient de interesantă pentru a putea fi dăruită cadou. Prin urmare vă sfătuiesc alegeți două cărți identice: una pentru bomboane și cealaltă pentru citit.

Pasul doi. Creați un șablon care să se potrivească bomboanelor alese și apoi folosiți-l pentru a desena pe prima pagină (cu ajutorul unui creion) contururile pe care urmează să tăiați hârtia.

Pasul trei. Începeți să tăiați hârtia cu ajutorul unui cutter, ajutându-vă de o riglă pentru a face tăieturi precise. Pentru a câștiga timp, tăiați doar primele trei sau patru pagini după contururile trasate cu șablonul.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. D

    Poate ca nu e o idee atat de buna sa distrugi o carte pentru un moft.

Adaugă comentariu