Cine nu crede în miracole, nu e realist

Zece gânduri despre viață

Cine nu crede în miracole, nu e realist.

Cel mai bun lucru de care să te agăţi în viaţă este unul de celălalt.

Pentru a avea ochi frumoşi, uită-te după ce e bun în alţii; pentru a avea buze frumoase, spune doar vorbe bune; iar pentru a avea ţinută, mergi cu convingerea că nu eşti niciodată singură.

Lucrurile cele mai frumoase, acelea care te vor face fericit, sosesc în vârful picioarelor, în mare linişte şi aşteaptă răbdătoare să le bagi în seamă.

Femeile pot fi curtate în o mie de feluri, poate chiar mai mult, dar există un fel de a face curte care trece dincolo de săruturi şi priviri: respectul.

Poţi afla mai multe despre o persoană din ceea ce spune ea despre ceilalţi decât din ceea ce spun ceilalţi despre ea.

Trăieşte-ţi ziua! Bucură-te de ea, necondiţionat! Ziua, aşa cum este ea, oamenii, aşa cum sunt ei.

Ar fi bine să nu uiţi de ce ai două mâini: una pentru a te ajuta pe tine, cealaltă pentru a-i ajuta pe alţii.

Frumuseţea unei femei nu este în hainele pe care le poartă, în siluetă sau în de felul de a se coafa. Frumuseţea unei femei trebuie să se vada prin ochii ei, pentru că este poarta care duce la inima, locul unde dragostea rezidă.

Eleganţa este singura frumuseţe care nu se ofileşte.

Oamenii, mai mult încă decât lucrurile, au nevoie de a fi restabiliţi, reanimaţi, recuperaţi şi iertaţi; nu excludeţi niciodată pe cineva pentru totdeauna.

Audrey Hepburn
(4 mai 1929 – 20 ianuarie 1993)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu