“Vorbele nu sunt suficiente”

Despre dragoste și fericire – câteva minute de înțelepciune.

“Eu zic că vorbele nu sunt suficiente. Totul este prin comportament să dovedești cuiva că îl iubești. E foarte ușor să spui cuvinte – de multe ori se spun cu sinceritate și corespund unui adevăr -, dar consider că nu e nevoie să-i spui cuiva ca să simtă celălalt că îl iubeșți. Cred că sunt lucruri mult mai grăitoare prin comportamentul omului decât din expresii verbale.”

“Fericit este un om când se îndrăgostește, fericit ești când ai un copil, mai ales când copilul este mic și face parte integrantă din ființa ta, adică știi că nu poate trăi fără tine… Astea sunt momentele de fericire. Fericirea ca stare continuă nu există. Sunt niște momente din viață pe care dacă le aduni ai putea să spui uite, asta a fost fericirea mea.”

Ileana Vulpescu

Ileana-Vulpescu

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

Adaugă comentariu