Cel aglomerat, cel amuzant, cel artistic

Trei video-povestiri din metrou.

The Moscow Metro este un excelent film de doar două minute, realizat de Sasha Aleksandrov, care prezintă o zi din viața metroului moscovit. O viață aglomerată care seamănă binișor cu viața metroului bucureștean. Cu diferența că, în Moscova, stațiile sunt (mult mai) spectaculoase.

Human Mirror este o glumă pusă la cale de Improv Everywhere: pe scaunele unui vagon de metrou sunt așezați, față în față, mai mulți gemeni identici, care își reproduc în oglindă mișcările, spre uimirea celorlalți călători.

Sound Underground este denumirea unei acțiuni organizate de violoncelistul Dale Henderson: pentru a sărbători 327 de ani de la nașterea lui Bach, în data de 21 martie mai mulți muziciani profesioniști au cântat gratuit în stațiile metroului din New York.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu