Cea mai frumoasă stradă din lume

500 de metri de paradis.

Sub coroanele acestor copaci (cei mai mulți dintre ei plantați în anii 1930) se află ceea ce mulți spun că este cea mai frumoasă stradă din lume: Rua Goncalo de Carvalhod in Porto Alegre, Brazilia.

Strada a devenit cunoscută pe plan internațional datorită unei campanii care a avut ca scop păstrarea sa în forma în care este (și) astăzi; fotografiile postate pe internet au fost atât de apreciate, încât în rândurile utilizatorilor a devenit cunoscută drept cea mai frumoasă stradă din lume.

Și, în cazul în care doriți, iată și alte câteva imagini.

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

3 comentarii

  1. michael

    cea mai frumoasa strada din lume e plina ochi de masini 😐

  2. Daniela

    mACAR COPACII NU SUNT SCHILODITI PANA LA STADIUL DE SCHELETE CUM SE PROCEDEAZA LA NOI (CICA”TOALETARE” , IN FAPT FURT PE FATA DE MATERIAL LEMNOS)

  3. Carmen Saraga

    Oare vor găsi romanii și ceva pozitiv de spus vreodată? Criticați mama de dimineață pana seara ….ca asa se trăiește viata frumos și “fericit”! Offffffff …mi-e tare drag de tara mea ….dar nu-i mai înțeleg oamenii …

Adaugă comentariu