Carte. Dans. Joc

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Asociatia “Arta nu muşcă” te invită duminică, 10 iunie 2012, la evenimentul “Carte. Dans. Joc”, ce va avea loc la Casa Universitarilor (Str. Dionisie Lupu, Nr. 46).

Ȋncepând cu ora 16:00 va avea loc un workshop aparte, dedicat iubitorilor de carte şi ȋmpărtăşirii propriilor experiențe, într-un mediu relaxant, susținut de Adrian Soare – trainer și motivational speaker. Workshop-ul pornește de la premisa: Citind, te diferențiezi de restul! Participanții sunt rugați să se prezinte cu o carte, care le-a schimbat viața, viziunea sau modul de a se raporta la societate, ca si punct de pornire pentru exercițiul de elibereare a propriilor “demoni”, cu scopul de a ne cunoaște și de a ne detensiona de energiile negative acumulate din cursul săptămânii.

Cei care nu vor lua parte la întâlnirea despre cărți, sunt aşteptați cu drag, ȋn frumoasa gradina cu iz de poveste, unde workshopul de improvizație va fi sustinut de un Softskills and Sales Trainer la Apple, cu alte cuvinte, să intre în scenă Bogdan Grigore.

Improvizația este o artă, iar inspirația apare din absolut orice ne înconjoară. Exercițiile sunt benefice pentru spontanietate, amplificarea creativității, dobândirea încrederii în sine, practic să comunicăm eficient și să ascultăm activ, ca finalmente să ne destindem, să ne împrietenim și să ne distrăm.

Ȋn partea a 2-a , vor fi prezenți 5 dintre membrii trupei de muzică clasică – contemporană “La pasión de una rosa” (Alex Raileanu- pian, Ciprian Pop-chitară, Adrian Flautistu-bass, Gabi Stănescu-vioară, Aleka Potinga-voce) ce vor asigura publicului un spectacol de jazz, completat de un recital mirific de poezie semnat de Andreea Enia.

Invitatul special este artistul plastic Oana Birsan, cu o expoziție inedită despre metamorfoză. De asemenea, este autoarea tabloului dedicat nouă, “Arta nu mușcă”, realizat într-un mod inspirațional, pe care o să îl admirați, în premieră, în cadrul evenimentului.

Plus o surpriză dedicată exclusiv bărbaților, pasionați de calitate și originalitate: Proiectul Arttheo al Teodorei Pricope – batiste pictate manual pe mătase 100% naturală, cu modele unicat.

Ȋnscrierea pentru workshop e obligatorie pe adresa de mail loredana.munteanu@artanumusca.ro. Mai multe detalii pe pagina de facebook Arta nu mușcă. Intrare: 20 lei (o băutură din partea casei, prăjituri și d-ale inimii).

Obiectivul principal al “Asociației Arta nu muşcă” este acela de a stârni apetitul artistic al bucureştenilor, şi atragerea lor către astfel de evenimente, desfăşurate într-o manieră modernă şi creativă.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu