Bună. Ce faci?

Tuturor celor ce s-au săturat de filmele care încep şi se termină în jurul anilor epocii de aur, săptămâna aceasta le recomandăm “Bună. Ce faci?”. Regizata de Alexandru Maftei şi scrisa de Lia Bugnar, pelicula este perfectă pentru o seară la film. Iar, pentru cinefili, va fi o relaxare plăcută în peisajul cinematografic românesc.

“Bună. Ce faci?” este un film despre dragostea transformată în rutină şi trădarea ce îi urmează. După mai bine de 20 ani de căsătorie, Gabriel şi Gabriela îşi redescoperă pasiunea pentru viaţă şi dorinţa de iubire după ce, într-o noapte, se îndrăgostesc nebuneşte de un “necunoscut” pe…chat. Îşi pierd nopţile vorbind cu partenerul din eterul internetului, visând la acesta şi mintindu-şi partenerul de viaţă… Iar între cei doi se afla chiar fiul de aproape 18 ani, care îşi ştie cu convingere scopul în viaţă: va fi un star al filmelor pentru adulţi! Ba nu, un mare fizician! Totuşi, îl disturbă problemele dintre părinţii săi şi… fetele.

Filmul este tonic, „usurel” însă fără a fi suspectat de superficialitate, atât cât îi trebuie unei comedii reuşite. Iar replici precum „Nu am chat-uit, am navigat cu o femeie” fac tot deliciul.

Mai multe despre “Bună. Ce faci?” găsiţi pe site şi pe pagina de Facebook. Partea mai puţin bună este că într-un post de pe 6 martie regizorul, Alexandru Maftei, ne spune că „daca v-a plăcut acest film şi sunteţi fani adevăraţi, vă rog trimiteţi-vă prietenii la film săptămâna asta. Dacă filmul nu va face încasări deosebite până joi va fi scos din cinematografe. Vă mulţumesc şi îmi pun speranţa în voi”. Iar în acest context ne mai rămâne un singur lucru de spus: haideţi la film!

Nicoleta Musca

Nicoleta Musca LinkedIn | Twitter | Facebook | De același autor

Fotografie, teatru, expoziţii, muzică, cărţi, evenimente, discuţii, pr, opinii, facebook, twitter… eu, adică Nicoleta. Să le citiţi cu drag:)

Recomandări

Adaugă comentariu