BLOOM!

eXplore dance festival 7 incepe saptamana cu BLOOM!, un colectiv international de dans, plin de umor si energie, stabilit in Budapesta si Londra.

BLOOM! a lucrat in mai multe tari, cu mai multe limbi si intre mai multe ego-uri pentru a crea ultimul lor spectacol, The End is Near.

The End Is Near demascheaza multiplele deghizari ale eroului societatii moderne intr-un spectacol nou si spiritual, care este, in egala masura, profund si vulgar. Care este limita dintre uman si super-uman si ce legatura au toate acestea cu dansul? Spectacolul prezinta personaje care se confrunta cu arhetipuri ale frumusetii, puterii si eroismului, punand sub semnul intrebarii conceptele de perfectiune si excelenta; experienta este intensificata de o folosire curajoasa a corpului. Ea invita publicul sa-si imagineze odata cu interpretii ca poate tot ceea ce ne dorim ne e, de fapt, la indemana, trecand jucaus de la unele personaje si performeri la altii, de la realitate la fantezie.

Membrii colectivului international BLOOM!, fondat in 2009, sunt coregrafii Viktória Dányi, Csaba Molnár, Moreno Solinas (Work Place Artist), Igor Urzelai (Work Place Artist), compozitorul Alberto Ruiz Soler si manager-ul Anikó Rácz. Ei locuiesc in Londra si Budapesta. Artistii invitați, Jamila Johnson-Small si Tamara Zsófia Vadas, s-au alaturat BLOOM! pentru realizarea lui The End Is Near.

Informatii si rezervari bilete: office@exploredancefestival.ro Biletele vor fi puse in vanzare la ora 19:00, cu 1h inainte de inceperea spectacolelor. BILET EXPLORE DANCE FESTIVAL: 10 RON/SPECTACOL.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu