Beyonce: Viața e doar un vis

Documentarul original HBO “Beyonce: Viața e doar un vis” va fi difuzat în premieră la joi, 6 iunie, de la ora 20:00, de HBO România.

Celebra cântăreaţă Beyoncé regizează şi joacă în primul său film HBO, un documentar care conţine imagini inedite din spatele scenei, dar şi momente electrizante din concertele sale recente.

Documentarul Beyonce: Viața e doar un vis realizează un portret complex al lui Beyoncé, câştigătoare a 16 premii Grammy, femeie de afaceri, compozitoare, actriţă, antreprenoare, soţie şi mamă. Cântăreaţa îşi expune talentele extraordinare ce au transformat-o într-un fenomen global, reuşind să reinventeze industria muzicală. Filmul include înregistrări personale cu Beyoncé, filmate de ea, dar și de familia sa, care oferă o nouă perspectivă asupra realității din jurul celebrităţii, refugiul de pe scenă, dar şi bucuria de a deveni mamă.

Filmul conține imagini din copilăria lui Beyoncé în Houston care descriu foarte bine legătura strânsă dintre ea şi familia ei, inclusiv cu sora ei mai mică, Solange. Documentarul urmărește parcursul artistic al vedetei, după despărţirea de formaţia Destiny’s Child, când a început să-şi managerieze cariera şi propria companie, Parkwood Entertainment.

Printre imaginile din spatele scenei se regăsesc înregistrări din spectacolele lui Beyoncé, care prezintă nu doar talentul vocal al artistei, dar și coregrafiile dinamice din concertele sale.

În Statele Unite, documentarul Beyonce: Viața e doar un vis a atras 1,8 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, cea mai mare audiență înregistrată de HBO pentru un documentar în ultimii 10 ani.

Documentarul original HBO Beyonce: Viaţa e doar un vis este disponibil și pe HBO GO.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu