Sase lectii de striptis pentru neveste

Cum ar trebui să se dezbrace o nevastă în fața soțului? Câteva lecții de “bune maniere maritale” venite din partea unei specialiste.

“Școla de dezbrăcat” a luat ființă în New York, în anul 1937, sub conducerea lui Allen Gilbert, unul dintre cei mai renumiți producători de spectacole burlești ale vremii. Scopul? Salvarea familiilor americane de la divorț prin intermediul unor “tehnici de dezbrăcat conjugal corecte”. Un eveniment care a fost semnalat în numărul din 15 februarie 1937 al revistei Life:

“Gilbert este de părere că multe căsătorii se termină printr-un divorţ pentru că soţiile devin neglijente şi nepăsătoare în dormitor. “Dedic școala mea la sfintei familii americane”, a declarat el. Școala Gilbert își recrutează profesorii din rândul artiştilor burlești de peste tot. Deja 48 de soţii care bănuiesc că este ceva în neregulă cu metoda lor de a se dezbrăca s-au înscris la cursuri, plătind 30 de dolari pentru şase lecţii. În cadrul acestora, ele vor învăţa cum mersul în dormitor, în loc să devină o corvoadă și o rutină, poate să devină un lucru plin de farmec şi de plăcere.”

Și astfel după ce am parcurs cele 10 sfaturi pentru femeile singure și cele 14 sfaturi pentru femeile măritate, ne vom continua drumul prin “moravurile unor epoci trecute” cu cele șase lecții de striptis pentru neveste oferite de Allan Gilbert School of Undressing. Lecții exemplificate de “lectorii” Connie Fonzlau (în rolul nevestei neîndemânatice) și June St. Clair, una dintre stripteuzele acelor vremuri. Așadar…

“Prea multe soții americane dau dovadă de rele maniere în dormitor, purtându-se prea libertin ((în textul original “letting their hair down” ceea ce, în mod normal s-ar traduce prin “despletindu-și părul”; expresia însă vine din secolul XVII pe când femeile purtau părul strâns, iar despletirea părului echivala cu un comportament intim, dezinhibat)) prea devreme, lăsându-și ciorapii să alunece lălâu de pe picioare și aruncându-și hainele la întâmplare. În această demonstraţie lectorul comite un păcat de neiertat, cunoscut sub numele “aleargă după doi iepuri deodată”. Pentru o modalitate corectă de dezbrăcare din punct de vedere conjugal, dați pagina.”

“Tehnica atractivă de dezbrăcare este demonstrată aici de către June St. Clair, de la Școala de Dezbrăcare Allan Gilbert.”

“Ea începe ziua de exerciții din timpul orelor de clasă lăsându-și rochia să-i alunece perfect peste şolduri şi pășind cu eleganţă din ea.”

“La Școala de Dezbrăcare Allen Gilbert, profesoara Connie Fonzlau își începe prelegerea “Ce să nu faci în dormitor” prin demonstrarea celei mai grave metode de dezbrăcare pe care o putem imagina.”

“Un principiu fundamental al dezbrăcării este acela ca mâinile să fie menținute grațioase tot timpul. Aici, domnișoara Fonzlau demonstrează fără echivoc în ce nod își transformă hainele unele femei.”

“Tehnica îmbrăcării cămăşii de noapte este un punct major în cadrul cursului Gilbert. Aici, domnișoara St Clair, plină de îndemânare, își pune cămașa de noapte și își dă jos lenjeria prin intermediul unei singure mișcări pline de magie.”

“Problematica scosului ciorapilor este, după cum o demonstrează aici domnișoara June St. Clair, o artă în sine. Soţiile ar trebui să folosească ambele mâini pentru a rula ciorapii, începând din partea de sus, încet şi cu grijă.”

“Astfel se vor putea evita toate grijile privind formarea unor cute inestetice.”

“Două scopuri excelente sunt atinse prin rularea în jos a ciorapilor în loc de a-i trage afară apucând de degetele picioarelor. Din punct de vedere economic, un soţ este mulţumit de absenţa cheltuielilor. Iar din punct de vedere romantic, el este mulţumit de felul grațios în care soţia sa își etalează picioarele.”

 

Acestea fiind spuse, după “demonstrația finală”…

…June St. Clair, “nevasta care știe cum trebuie să se dezbrace”, este felicitată chiar de Allan Gilbert.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu