10 sfaturi pentru femeile singure

Ce trebuie să facă o femeie singură pentru a-și găsi perechea potrivită.

Iată 10 “sfaturi practice” publicate în 1938 în revista americană Photo Parade Magazine. Acum par extrem de amuzante. Însă, în urmă cu aproape 75 de ani erau extrem de serioase. Și, nu în ultimul rând, nu uitați de cele 14 sfaturi pentru femeile măritate. 🙂

1. Pentru a-ți aranja ținuta folosește budoarul. Fii gata de plecare atunci când partenerul tău sosește. Nu-l face să aștepte și întâmpină-l cu un zâmbet!

2. Nu sta în poziții nepotrivite și, în niciun chip, nu te arăta plictisită, chiar dacă ești. Încearcă să pari atentă și dacă trebuie să mesteci gumă de mestecat (ceea ce nu este recomandabil), ai grijă să o faci silențios, cu gura închisă.

3. Nu folosi oglinda autoturismului pentru a-ți reîmprospăta machiajul. Bărbații au nevoie de ea atunci când conduc și îi deranjează foarte tare să tot trebuiască să-i aranjeze poziția pentru a vedea ce este spatele mașinii.

4. Femeile neatente nu sunt niciodată atractive pentru un domn. Nu vorbi în timp ce dansezi. Când un bărbat dansează, chiar vrea să danseze.

5. Nu te comporta prea familiar cu bărbatul care te însoțește, mângâindu-l în public. Orice dovadă de afecțiune într-un spațiu public este de prost gust și de obicei îl jenează sau îl umileşte.

6. Nu fi prea sentimentală și nu încerca să-l determini să spună ceva ce nu vrea să spună apelând la emoţiile lui. Bărbaților nu le plac lacrimile, în special în locuri publice.

7. Nu fi prea familiară cu șeful de sală discutând despre cât de mult te-ai distrat în restaurantul lui cu altă ocazie, când erai cu altcineva. Bărbații merită și doresc întreaga ta atenție.

8. Nu vorbi despre haine și nu încerca să descrii noua ta rochie unui bărbat. Fă pe plac însoțitorului tău și flatează-l discutând lucruri despre care el vrea să vorbească.

9. Nu bea brea mult de vreme ce un bărbat se așteaptă să îți menții demnitatea întreaga seară. Băutura poate să facă unele fete să pară mai inteligente, dar majoritatea lor par mai prostuțe.

10. Nu te remarcă prin discuțiile cu alți bărbați. Iar ultima picătură este aceea de a-ți pierde cunoștința de la prea multă băutură. Dacă se întâmplă așa, sunt șanse mari să nu te mai sune a doua oară.

(via Sad and Useless)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

7 comentarii

 1. […] 10 sfaturi pentru femeile singure […]

 2. Popa Gheorghe

  Apreciez cele 10 sfaturi …, pertinente si necesare, insa nu …suficiente!
  “Femeia e o fiinta slaba, victima a fiziologicului ei, orientabila dupa barbat, care trebuie s-o ocroteasca si sa- i imprumute personalitatea lui!” – George Calinescu.

 3. pasaport

  da, totul parea sa aiba un sens. cand s-a stricat oare?

 4. no body

  s-o ocroteasca mai inteleg, dar sa-i IMPRUMUTE personalitatea… In zilele noastre vai de personalitatea lor redusa la gadget (uman si informatic) – ce sa MAI imprumute, saracutii??? Stiu doar de TOUCH (fiziologic) si CLICK (comanda-raspuns, FARA timp de asteptare) … Plus ca sunt foarte efeminati ca infatisare si ca spirit.

  1. Alfagirl

   Perfect de acord !!!

  2. Marius

   Sfaturile sunt cel putin “comuniste” si ar putea viza ambele sexe …

 5. gog

  candva erau de bun simt, acun e posibil sa fii privit penibil daca ai astfel de cerinte

Adaugă comentariu