Cea mai frumoasa cerere in casatorie

Este una dintre cele mai frumoase cereri în căsătorie. Sau măcar una dintre cele mai ingenioase cereri în căsătorie.

“O cerere în căsătorie ca în filme” nu poate fi decât un clișeu. Sau, reformulând politicos: este doar un vis adolescentin. Fotograful american Michael Escobar a demonstrat însă că ne înșelăm cu toții.

Cum? Ei bine, povestea este următoarea: iubita lui Michael, Ginny, s-a dus să vadă un film însoțită de unul dintre prietenii cuplului. Se sting luminile și încep să ruleze promo-urile la noile filme. După primul promo, începe însă surpriza: ceea ce se aseamănă cu un nou promo la un film se va dovedi că este filmarea momentului în care Michael îi cere mâna de la tatăl său. O cerere despre care Ginny nu știa. Așa cum nu știa că, în sala, printre cei aproximativ 100 de necunoscuți, se află familiile și prietenii lor. Priviți.

Să vă mai spun că, de pe 16 mai, data în care a fost urcat pe youtube și până astazi, filmul lui Michael a strâns peste 1,5 milioane de vizualizări? 🙂

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu