(P) [Creative Jam #01] – Deliric 1 versus Ștefan / Allkimik

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Se iau doi creativi, se adaugă subiect de conversație, se lasă totul în fața noului borcan Grolsch.

Așa debutează Creative Jam, o serie de videouri cu oameni care dezbat, content refreshing pentru minți doldora de idei. Conversația pleacă din Energiea și ajunge pe tărâmuri înalte. Creative Jam-ul rămâne la păstrare într-un loc cât mai luminos cu putință. Pe raftul nostru cu idei care mișcă, care ne mișcă.

Pe Deliric 1 îl știți, dă rimă după rimă până când face lumină. Ștefan are un studio foto pe Calea Victoriei [Allkimik] în care folosește o tehnică numită ambrotipie, care presupune imprimarea imaginii pe sticlă, procedeu pe bază de argint. S-au luat cu vorba și dintr-una în alta am tras niște concluzii privitoare la oldschool versus retro, la tehnica folosită versus rezultatul obținut, la muzică și supraviețuire, la pasiunea care reușește să țină de foame și să schimbe tot.

În ultimele secunde, aflăm cum faci un porc să stea la poză. Aflați și voi, e pe bază de click pe link.

borcan-Grolsch

Ne-am transformat draughtul într-un container creativ. Forma aleasă este de borcan, ca să stocăm în el niște jam creativ. Îl găsiți în localurile Grolsch din toată țara. Inspirat de Swingtop-ul care se leagănă deasupra sticlelor și deasupra normei, borcanul vine cu un capac care ține berea mai rece și mai fresh pentru mai multă vreme.

Vă provocăm să cereți un Grolsch la borcan și experimentați un nou mod de a bea bere la draught Gândiți în afara borcanului, stocați inspirația înăuntrul lui.

experimentaliștii
acum în varianta cu borcan

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu