Art Out: numar omagial dedicat lui Nichita Stanescu

A apărut numărul 4 al revistei Art Out. O revistă pe care o puteţi răsfoi şi citi online. De ce vă recomand să o citiţi? Ei bine…

“Numărul acesta este un număr omagial, pe care îl dedicăm lui Nichita Stănescu, cu ocazia împlinirii a 78 de ani de la naşterea sa. Este un număr pe care îl închinăm şi lui Gheorghe Velea, unuia din importanţii artişti băcăuani, în contextul în care în aprilie 2011 se împlinesc 15 ani de la plecarea acestuia dintre noi. Vestea pierderii dintre noi a Ioanei Nemeş ne-a intristat pe toţi, a aşa că închinăm un gând bun şi luminos pentru cea care a fost şi va fi unul din importanţii artişti contemporani români, o prezenţă extrem de activă în ultimii ani pe scena culturală, de care pe mulţi dintre cei care citiţi revista vă legă şi o prietenie sinceră.”

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. Sunt extrem de fericita si onorata sa pot citi aceasta revista online,recomand tuturor.

Adaugă comentariu