Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Noaptea Alba a Galeriilor

Vioara lui George Enescu rasuna miercuri la Sala Radio

Gabriel Croitoru şi celebra vioară Guarneri, ce a aparţinut celebrului compozitor George Enescu, vor susţine miercuri, 11 mai, la Sala...

Continuare...


Powered by

Noaptea Alba a Galeriilor

Sorin Tudorde @
25 May 2012

Astăzi este Noaptea Albă a Galeriilor. Potrivit organizatorilor celei de a șasea ediții, peste 30 de galerii şi spaţii alternative din București vor găzdui evenimente şi expoziţii ale unor artişti contemporani precum Adrian Alexandru Ilfoveanu, Noper, Dan Mateescu şi Claudiu Cobilanschi, publicul fiind invitat să participe “la vernisaje, demonstraţii artistice, performance-uri, instalaţii audio – video, inaugurarea unor noi spaţii şi lansarea unor proiecte”. Programul complet al evenimentului îl puteți găsi pe noapteagaleriilor.ro. ♣ Și tot astăzi Circul Globus ar fi trebuit să sărbătoarească împlinirea a 50 de ani de activitate printr-un eveniment de proporții organizat în Parcul Tineretului din București. Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, evenimentul aniversar al Circului Globus a fost reprogramat pentru joi, 31 mai, ora 21:00. Tot în Parcul Tineretului. ♣ Și tot astăzi se împlinesc 20 de ani de la înfiinţarea Consiliului Naţional al Audiovizualului. Motiv pentru care CNA a trimis un comunicat de presă în care există și un pasaj interesant: “Astăzi, funcţionează în România un număr de 633 de posturi de radio, 750 de posturi de televiziune, cu emisie terestră şi prin satelit, precum şi un număr de 3727 de reţele de distribuţie prin cablu”. Așadar: 1) în România există 750 posturi de televiziune; 2) în România avem mai multe posturi de televiziune decât posturi de radio. Și, în încheiere, o știre dulce: avem cea mai ieftină ciocolată cu lapte din Europa. Păcat că nu este și cea mai bună.

(foto: noapteagaleriilor.ro)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri