Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Life In A Day

Visul

Totul a început după nașterea băiatului nostru, Sergiu. Mai exact după o răceală puternică și în urma căreia m-am îndopat...

Continuare...


Powered by

Life In A Day

Sorin Tudorde @
17 November 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

O zi din viaţă. Filmul. Online.

Prezentat în România, în premieră, la TIFF, Life In A Day al regizorului Kevin Macdonald este, de acum câteva zile, disponibil online.

“O zi din viaţă” – după cum sună traducerea autohtonă a titlului – s-a născut din colaborarea dintre compania Scott Free UK deţinută de Ridley Scott, YouTube şi LG electronics. Este un lungmetraj generat de utilizatori, filmat într-o singură zi, 24 iulie 2010, care a adus laolaltă comunitatea mondială pentru a imortaliza un moment din vieţile lor.

Utilizatorii, din Australia până în Zambia, au trimis 88.000 de clipuri video pe YouTube, ajungându-se la peste 4.500 de ore de film.

Documentarul aduce laolaltă cele mai captivante înregistrări de pe YouTube într-un film de 94 de minute şi 37 de secunde. Vizionare plăcută.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.