Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Life In A Day

Cinci greșeli stânjenitoare în limba franceză

Pentru că ne place să ne credem mai francofoni decât bulgarii. Și pentru că orice român neaoș aflat la a...

Continuare...


Powered by

Life In A Day

Sorin Tudorde @
17 November 2011

O zi din viaţă. Filmul. Online.

Prezentat în România, în premieră, la TIFF, Life In A Day al regizorului Kevin Macdonald este, de acum câteva zile, disponibil online.

“O zi din viaţă” – după cum sună traducerea autohtonă a titlului – s-a născut din colaborarea dintre compania Scott Free UK deţinută de Ridley Scott, YouTube şi LG electronics. Este un lungmetraj generat de utilizatori, filmat într-o singură zi, 24 iulie 2010, care a adus laolaltă comunitatea mondială pentru a imortaliza un moment din vieţile lor.

Utilizatorii, din Australia până în Zambia, au trimis 88.000 de clipuri video pe YouTube, ajungându-se la peste 4.500 de ore de film.

Documentarul aduce laolaltă cele mai captivante înregistrări de pe YouTube într-un film de 94 de minute şi 37 de secunde. Vizionare plăcută.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.