Ce s-a mai întâmplat în decursul vieții tale?

Câteva linkuri care ne-au plăcut.

Realizată de către BBC, pagina interactivă Your life on earth este, cu modestie spus, cel puțin interesantă. Pur și simplu introduci data de naștere și înălțimea (veți vedea de ce) și monitorul va afișa o mulțime de lucruri interesante, din cele mai diverse domenii. Așadar, vă invit să vedeți ce s-a mai întâmplat pe Pământ în decursul vieții voastre (și, în paranteză fie spus: proiectul este sponsorizat de Croația – încă un exemplu de cum știu alții să-și promoveze brandul de țară).

Și, măcar așa, pentru a face trecerea spre alte linkuri: vă mai aduceți aminte cum arătau monitoarele în 1993? Vă invit să vă distrați – din nostalgie sau din curiozitate – cu o altă pagină interactivă: Windows 93.

Cât de bine credeți că puteți deosebi culorile? Ei bine, vă invit să aflați prin intermediul unui test amuzant.

Iar dacă tot vorbim despre teste amuzante: testul cafeinei calculează cât de multă cafea ai băut după cât de repede poți să faci click pe o imagine. 🙂

Și, în final: gifyoutube transformă orice film de pe youtube într-un gif.

windows93

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu