Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cum scria Mihai Eminescu?

Advertising si arta

Poate un mare artist garanta succesul unui campanii de advertising? În ceea ce mă privește, răspunsul este afirmativ. Și, ca...

Continuare...


Inregistrare

Colaboratori

Trimite-ne un articol prin intermediul formularului de aici. Daca ne place, il publicam. La cel de al doilea articol publicat vei primi o parola personala.

Ai uitat parola?

Noua parola iti va fi trimisa pe e-mail.

Aboneaza-te gratuit

Powered by

Cum scria Mihai Eminescu?

Sorin Tudorde @
23 January 2013

Susține și tu Webcultura! Pentru că, împreună, putem supraviețui ignoranței și ignoranților.

Mulțumim. (Vezi aici cine a donat până acum.)

Un document inedit.

În plină epocă a tastelor atotbiruitoare, iată un document inedit: o ciornă a Luceafărului scrisă de Mihai Eminescu în 1882.

Și, dacă tot a venit vorba: știați că, în februarie 2009, Cartea Recordurilor a omologat oficial Luceafărul ca fiind cea mai lungă poezie de dragoste din lume? 🙂

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. cogetoergosum

    M.Eminescu a fost si este geniul nepereche al romanilor.A se citi capodopera sa,,GEMENII" cu blestemul lui adresat acelora ce se cred mai presus decat ceilalti onesti muritori.Nu romanii trebuie sa fie ca danezii,elvetienii,norvegienii pentru a fi un POPOR civilizat,prosper si fericit ci LEGILE si INSTITUTILE trebuie sa fie ca la ei.

Comentează

Atitudini

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.