Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cum scria Mihai Eminescu?

Încredințați-vă că încă mai aveți puterea de a spera

Nimeni nu își dorește să treacă prin viață singur… De-a lungul întregii noastre existențe dăruim dragoste. Dăruim bucăți din noi....

Continuare...


Powered by

Cum scria Mihai Eminescu?

Sorin Tudorde @
23 January 2013

Susține și tu Webcultura. Mulțumim!

Vezi aici cine sunt cei cărora le mulțumim până acum.

Un document inedit.

În plină epocă a tastelor atotbiruitoare, iată un document inedit: o ciornă a Luceafărului scrisă de Mihai Eminescu în 1882.

Și, dacă tot a venit vorba: știați că, în februarie 2009, Cartea Recordurilor a omologat oficial Luceafărul ca fiind cea mai lungă poezie de dragoste din lume? 🙂

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. cogetoergosum

    M.Eminescu a fost si este geniul nepereche al romanilor.A se citi capodopera sa,,GEMENII" cu blestemul lui adresat acelora ce se cred mai presus decat ceilalti onesti muritori.Nu romanii trebuie sa fie ca danezii,elvetienii,norvegienii pentru a fi un POPOR civilizat,prosper si fericit ci LEGILE si INSTITUTILE trebuie sa fie ca la ei.

Comentează

Atitudini

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.