Visările copilăriei

Creativitatea unei artiste de origine română.

Născută în România, stabilită în Statele Unite și devenită pentru a doua oară mămică, Anna Eftimie s-a trezit în fața situației firești de a trimite fotografii cu “noul nepoțel” părinților săi și celorlalte rude rămase în Europa. Și, tot firesc, a căutat o idee pentru a ieși din banalitate. Soțul i-a sugerat să deseneze o barză, cu creta, pe o tablă. Și astfel s-a născut cea dintâi fotografie a unei lungi serii. O fotografie în care băiețelul ei avea doar cinci zile.

Desenele și fotografiile au continuat pe măsură ce cel mai tânăr membru al familiei creștea (în fotografia subacvatică are deja trei luni), iar creațiile Annei au prins a fi din ce în ce mai apreciate. Mai întâi de cunoscuți, apoi de cunoscuții cunoscuților și tot așa. Iar astăzi Anna este unul dintre cei mai îndrăgiți fotografi pentru copii din zona San Jose.

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu