Viral: somnul de la cursul de fizică

Un student adoarme la cursul de fizică…

Până aici nimic deosebit, este un lucru care s-a întâmplat multora (e adevărat. poate nu chiar la fizică și, poate, nu chiar în momentele în care profesorul tocmai vorbește despre bomba atomică…). Prin urmare, un sforăit sănătos se aude în amfiteatru. Chiar din primul rând. Priviți reacția profesorului.

Da, profesorul nu numai că nu s-a supărat, dar vorbește calm și politicos și își cere scuze pentru sperietura pe care a cauzat-o studentului: “Îmi pare rău… Sper să nu adormi și la examen. Mi-ai înveselit ziua.”

O întâmplare petrecută la universitatea americană Stony Brook, una dintre cele mai bune universități din statul New York. O întâmplare care, dincolo de amuzamentul situației, spune câte ceva și despre calitatea umană a dascălilor de acolo.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu