Vandalii au distrus girafa din fata Muzeului Antipa

Ei sunt bestiile care transformă orașul într-o junglă. Ei sunt aceia pe care, pentru că nu putem să-i numim oameni, îi numim, eufemistic, “vandali”.

În data de 21 august, pe pagina de facebook a Muzeului Antipa a fost publicată această fotografie. Însoțită de următoarele cuvinte:

“În noaptea de sâmbătă spre duminică, 18 august 2012, persoane necunoscute au vandalizat girafa din faţa Muzeului “Grigore Antipa”. Aceasta era girafa care s-a plimbat pe la pasajul din Piaţa Universităţii în cadrul proiectului Muzeul Antipa invadează mediul urban si cea care v-a întâmpinat atunci când aţi venit în vizită. Le multumim tuturor celor care s-au pozat alături de ea şi celor care s-au purtat decent cu ea. Sperăm ca în viitor să avem suficiente fonduri pentru a o restaura.”

Și, pentru aceia care vor să-și amintească girafa așa cum era…

Și o imagine reprezentând-o în scurta sa “călătorie” prin pasajul de la Piața Universității.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu