Vandalii au distrus girafa din fata Muzeului Antipa

Ei sunt bestiile care transformă orașul într-o junglă. Ei sunt aceia pe care, pentru că nu putem să-i numim oameni, îi numim, eufemistic, “vandali”.

În data de 21 august, pe pagina de facebook a Muzeului Antipa a fost publicată această fotografie. Însoțită de următoarele cuvinte:

“În noaptea de sâmbătă spre duminică, 18 august 2012, persoane necunoscute au vandalizat girafa din faţa Muzeului “Grigore Antipa”. Aceasta era girafa care s-a plimbat pe la pasajul din Piaţa Universităţii în cadrul proiectului Muzeul Antipa invadează mediul urban si cea care v-a întâmpinat atunci când aţi venit în vizită. Le multumim tuturor celor care s-au pozat alături de ea şi celor care s-au purtat decent cu ea. Sperăm ca în viitor să avem suficiente fonduri pentru a o restaura.”

Și, pentru aceia care vor să-și amintească girafa așa cum era…

Și o imagine reprezentând-o în scurta sa “călătorie” prin pasajul de la Piața Universității.

Webcultura are nevoie de susținerea ta. Ne poți sprijini prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu