Trei iubiri neașteptate

Dragostea este singura care contează. Și singura care nu îmbătrânește niciodată.

1. Dana Jackson s-a căsătorit de ziua ei. În chiar ziua în care a împlinit 100 de ani. Pe 6 februarie 2012 ea și-a legat destinul de cel al mai tânărului Bill Stauss (pe atunci în vârstă de 87 de ani). Cei doi se cunoscuseră în urmă cu doi ani în azilul de bătrâni Rosewood (Kentucky, SUA). “Mă simt ca la 50 de ani!”, a declarat Dana, care mai îmbrăcase rochia de mireasă cu 85 de ani în urmă, pe când avea 15 ani. La rândul său, Bill Stauss, mai îmbrăcase costumul de ginere cu 56 de ani în urmă: “Tot ceea ce mi-am dorit a fost să o văd mai îndeaproape. Iar atunci când s-a apropiat am văzut cât de frumoasă este”. Cum a fost la nuntă? Priviți.

2. Chinezoaica Wu Sognshi a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă la vârsta de 103 ani. Și acesta deși este căsătorită cu Wu Conghan (101 ani la data fotografiei), din 1924. Cum însă pe atunci cei doi nu și-au permis să își cumpere haine de nuntă sau să facă fotografii, la 88 de ani distanță de la nunta lor oficialitățile chineze le-au îndeplinit acestă dorință.

3. Indianul Ramajit Raghav a devenit tată. Pentru a doua oară. La 96 de ani. Primul său copil s-a născut în 2010, pe când Ramajit avea 94 de ani. Puteți citi întreaga poveste aici.

Da, dragostea este singura care contează. Și singura care nu îmbătrânește niciodată.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu